top of page

TOITURES DE JETTE 

Uw plat dak in Brussel

Bent u op zoek naar meer binnenruimte? Wilt u tijd en kosten besparen bij de plaatsing van uw dak in Brussel? Of droomt u van wat groen of een dakterras? Misschien moet u wel kiezen voor het moderne karakter en de veelzijdigheid van een plat dak? Wat uw behoeften en wensen ook zijn, Toitures de Jette is er voor u om uw plat dak in Brussel te plaatsen of repareren.

Een plat dak naar wens

Toitures de Jette stelt zijn kennis, expertise en knowhow ter beschikking om het plat dak van uw dromen te creëren. In dat opzicht werken we met verschillende materialen, elk met hun voordelen:

DERBIGUM

Eenvoudige plaatsing, minimaal onderhoud, gegarandeerd duurzaam en compatibel met zonnepanelen. Ideaal voor grote platte daken;

EPDM

Betaalbaar, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, sterk, energiebesparend en milieuvriendelijk;

RESITRIX

Een bewezen levensduur, thermisch gelaste waterdichte naadverbindingen, eenvoudige plaatsing, hoog rekvermogen en vooral milieuvriendelijk! Geen lijm nodig, volledig recycleerbaar en de ideale basis voor groendaken;

ANDERE

En veel andere kwaliteitsmaterialen voor uw plat dak in Brussel.

U snapt het: onze vaklui werken alleen met de beste producten. Wilt u tips van experts om het platte dak te kiezen dat het best beantwoordt aan uw wensen en financiële mogelijkheden? Het team van Toitures de Jette helpt u maar wat graag!

Een modern plat dak, met dank aan uw specialist

Zoekt u een specialist in platte daken in Brussel? U bent aan het juiste adres: met zijn 40 jaar ervaring in platte daken in Brussel mag Toitures de Jette met recht en reden trots zijn op zijn slimme werktechnieken en geavanceerde vaardigheden. Dat streven naar perfectie wordt ook doorgetrokken in het materiaal en gereedschap waarmee we werken. Zo kunnen wij u duurzame en kwaliteitsvolle resultaten bieden.

bottom of page