top of page

TOITURES DE JETTE 

Uw dakwerkbedrijf in Brussel voor uw hellend dak

Zoekt u een dakwerker in Brussel die u kan helpen met het plaatsen, repareren, ombouwen of renoveren van uw hellend dak? Al meer dan 40 jaar realiseert Toitures de Jette met glans allerlei werken aan en op hellende daken in Brussel. 

Onze hellende daken

HELLENDE DAKEN MET TEGELPANNEN OF DAKPANNEN 

Bent u op zoek naar dakpannen voor uw steil hellend dak? De tegelpan is het populairst. De voordelen? Ze past op elk oppervlak en gaat op in elke omgeving. Maar dat niet alleen: ze beschermt ook tegen vocht en heeft een langere levensduur.
 

De dakpan met sluiting komt tot haar recht op elk hellend dak, is beter bestand tegen weer en wind en heeft een betere waterdichtheid. Bij deze oplossing wordt gewerkt met een sluitingssysteem met afvoergroeven.

HELLENDE LEIEN DAKEN

Leisteen, een natuurlijk en traditioneel product, koppelt als geen ander schoonheid aan stevigheid. 

 

Leisteen wordt al eeuwenlang gebruikt op hellende daken, omdat het geen vocht doorlaat, omdat vrieskou en vocht er geen vat op hebben en omdat het roestvast is. Bovendien geeft leisteen uw woning een unieke uitstraling, in perfecte harmonie met de omgeving.

HELLENDE ZINKDAKEN

Zoekt u een materiaal dat 100% bij uw hellend dak past? En dat geen speciaal onderhoud vraagt, omdat het zo robuust en duurzaam is? Zink is de oplossing! Omdat zink heel smeedbaar is, kan het ter plaatse vormgegeven worden voor een op en top verfijnde afwerking, ongeacht de vorm en hellingsgraad van uw dak.

DAKVENSTERS VOOR UW HELLEND DAK

Toitures de Jette, uw dakwerkbedrijf in Brussel, biedt u een allesomvattende service voor uw hellend dak. Dat betekent dus ook dat we uw Veluxen, inclusief eventuele rolluiken en accessoires installeren. Ideaal voor wie een zolderkamer wil maken of meer licht in bepaalde kamers wil binnenbrengen. Waarom installeren we alleen Velux? Om u de beste kwaliteit, de beste isolatie en het mooiste resultaat te bieden in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. Een product dat even superieur is als onze service.

Zoekt u een dakwerker in Brussel die u kan helpen met het plaatsen, repareren, ombouwen of renoveren van uw hellend dak? Al meer dan 40 jaar realiseert Toitures de Jette met glans allerlei werken aan en op hellende daken in Brussel.

 

En wie hellend dak zegt, zegt ook schoorstenen, daklijsten en dakgoten repareren, afbreken of bekleden. Geen probleem: het Brusselse dakwerkbedrijf staat paraat! Bij Toitures de Jette bent u ook voor het plaatsen van Veluxen en (fotovoltaïsche) zonnepanelen aan het juiste adres. Wat er ook met uw hellend dak moet gebeuren, Toitures de Jette kan het allemaal!

bottom of page