top of page

Realisaties

De realisaties van ons dakwerkbedrijf in Brussel

Zoekt u een dakwerker? Een bedrijf dat isolatie aanbrengt? Of een bedrijf dat gevels bekleedt, allemaal in Brussel? Toitures de Jette helpt u maar wat graag om uw dak in Brussel te plaatsen, onderhouden, renoveren, isoleren of repareren!

I

I

I

I

WATERDICHTING & ISOLATIE

PLATTE DAKEN EN ISOLATIE

1

DAKWERKEN - DAKPANNEN

DAKWERKEN - DAKPANNEN ANTHRA

2

DAKWERKEN IN LEISTEEN

DAKWERKEN - VLAKKE DAKPANNNEN

ZINKWERKEN

3

GEVELBEKLEDING IN HOUT

BEKLEDING VAN TOPGEVELS

4

SCHILDEREN VAN DAKGOTEN

VELUX MET ROLLUIK

5

HET BESTE BEWIJS VAN ONZE KWALITEIT?

ONZE ERVARING!

Toitures de Jette heeft al 40 jaar ervaring in dakwerk op de teller. Het dakwerkbedrijf biedt u producten en diensten van superieure kwaliteit, op maat van uw wensen, behoeften en financiële mogelijkheden. Eerst zien en dan geloven? Gelijk hebt u! Een beeld zegt meer dan duizend woorden: neem snel een kijkje in de realisaties die we in Brussel hebben opgeleverd.

HELLEND DAK IN BRUSSEL

Dakpannen met sluitingen of tegelpannen. Leisteen. Zink. Veluxen met of zonder rolluik. Wij willen onze klanten dag in, dag uit voldoening geven, mét respect voor hun wensen en budget.

PLAT DAK IN BRUSSEL

Derbigum, EPDM, Resitrix... Producten en arbeid van de hoogste kwaliteit. Dat is ons succesrecept voor tientallen platte daken in Brussel.

GEVELBEKLEDING IN BRUSSEL

Leisteen? Hout? Zink? Operal? Al ruim 40 jaar ontwerpt Toitures de Jette de gevelbekleding waar zijn klanten van dromen.

ISOLATIE IN BRUSSEL

Isolatiefolie, glaswol, rotswol, cellulosewatten... We bieden een ruime waaier aan producten aan, afhankelijk van de context en behoeften.

bottom of page