top of page

TOITURES DE JETTE 

Uw dak- en gevelisolatie in Brussel

In een slecht geïsoleerd huis gooit u het geld langs ramen en deuren naar buiten. Gemakkelijkheidshalve zet u de verwarming een paar graden hoger om het warmteverlies, onder andere via het dak, te compenseren. Dat heeft een impact op uw energierekening maar ook op het milieu en zelfs uw gezondheid! Wilt u daar paal en perk aan stellen? Toitures de Jette isoleert uw dak in Brussel.

Onze dakisolatiediensten in Brussel

De isolatietechnieken zijn de laatste jaren enorm veranderd. Zo kunt u voortaan kiezen om ofwel de zolder of het dakgeraamte te isoleren. Maar dat is niet alles: door de (top)gevel mee te isoleren, kunt u de efficiëntie van uw woning nog verbeteren. Ongeacht uw behoeften en financiële mogelijkheden, Toitures de Jette, ons dakwerkbedrijf in Brussel, biedt u verschillende isolatieoplossingen en kwaliteitsproducten met talrijke voordelen:

ISOLATIEFOLIE

Ruimtewinst, handig voor moeilijke oppervlakken, beter bestand tegen brand, vocht en knaagdieren, dampscherm, niet toxisch enz.;

GLASWOL

Brandwerend, ideaal voor onregelmatige oppervlakken, betaalbaar, recycleerbaar enz.;

ROTSWOL

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, bestand tegen vocht, vuur, insecten en termieten, ecologisch enz.;

CELLULOSEWATTEN

Zeer betaalbaar, biologische herkomst, vochtregulerend, geluidsisolerend, bestand tegen knaagdieren enz.;

SARKINGISOLATIE

Sarkingisolatie voor hellende en platte daken: dunnere platen, betere warmte-isolatie, volledig luchtdichte sluitingen, geen koudebruggen, eenvoudige en snelle installatie, lange levensduur enz.

Toitures de Jette: uw specialist in dakisolatie

Al ruim 40 jaar stelt Toitures de Jette zijn kennis en knowhow ten dienste van uw dakisolatieprojecten. Wilt u al uw mogelijkheden bestuderen, in functie van uw behoeften en budget, en met deskundig advies op maat? Ons team van specialisten staat voor u klaar.
 

De kers op de taart? Via Toitures de Jette kunt u van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest premies voor energiebesparende werken krijgen. Twee vliegen in één klap, want zo kunt u nog meer besparen..

bottom of page