top of page

TOITURES DE JETTE

Uw dakwerkbedrijf
in Brussel

Velux--volets_2752.jpg

Toitures de Jette is met ruim 40 jaar ervaring uitgegroeid tot een referentie op het vlak van gevelbekleding, isolatie en dakwerken in Brussel. Plaatsen, vervangen, repareren, onderhouden, renoveren... We doen het allemaal. Ons doel? Onze klanten dag in, dag uit voldoening schenken door ze producten en arbeid van de hoogste kwaliteit te leveren. En dat met respect voor hun deadlines en budget. 

De kers op de taart? We zijn door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest erkend voor premies voor energiebesparende werken.

De diensten van ons dakwerkbedrijf in Brussel

HELLENDE DAKEN

Tegelpannen of dakpannen met sluitingen? Een leien of een zinken dak? Ons dakwerkbedrijf in Brussel biedt u een ruim assortiment van producten en oplossingen voor uw hellend dak. Ook uw schoorstenen, daklijsten, dakgoten en Veluxen zijn bij ons in goede handen.

PLATTE DAKEN

De voordelen van een plat dak? U wint meer ruimte, uw dak is sneller afgewerkt en het is goedkoper. Maar dat niet alleen: u kunt er eenvoudig een groendak of een dakterras van maken!

GEVELBEKLEDING

Wilt u uw gevel opleuken? En in één klap uw gebouw isoleren en beschermen? Ons dakwerkbedrijf in Brussel laat uw buitenmuren er weer als nieuw uitzien dankzij onze diensten voor gevelbekleding. Leisteen, hout, zink, Eternit... Er is eindeloos veel keuze!

ISOLATIE

Dunne isolatie, glaswol, rotswol, cellulosewatten... Ons dakwerkbedrijf in Brussel biedt u een ruim en kwalitatief aanbod van producten en oplossingen voor uw isolatie. Bewijs uw portefeuille maar ook uw gezondheid en het milieu een dienst!

Realisaties

Ons dakwerkbedrijf in Brussel heeft eindeloos veel realisaties in nieuwbouw, renovatie en herstellingen van isolatie, gevelbekleding en daken in Brussel op zijn palmares staan. Vraag maar aan onze vele tevreden klanten! Zin om met eigen ogen te zien waartoe we in staat zijn?

bottom of page